Kvalitní externí disk za velmi solidní cenu. Jeho předností je celkokové provedení (mimo konce s konektorem - plast), kam se zapojuje USB kabel a bliká dioda. Zobrazit celou recenzi
A-Data CH94 500GB, 2,5", USB 2.0, 8MB, ACH94-500GU
Pevný disk externí - A-DATA - externí - 500 GB - 2.5 palce - 5400 - USB 2.0 - Napájení přes USB Stylový, osobitý externí harddisk, kde design závisí pouze na Vás. Vhodný jako záznamové médium pro satelitní přijímač. - Externí HDD 2.5" - Kapacita - 500GB, - Barva -... více »
od 1 658 Kč
3% | (3) | |
4% | (4) |
Eva
Přidáno: 7. dubna 2012
Tento produkt svým známím rozhodně nedoporučuji. Po roce používání se tento externí HDD se stal pro můj počítač neviditelný. Je označen pouze jako "místní disk J" a není vidět ani velikost obsazení disku. Při pokusu o otevření vyžaduje zformátování. To jsem neudělala. Možná by to pomohlo, ale za cenu definitivní ztráty dat. Vůbec nevím co mám dělat.
Ta nízká cena za ty problémy a vtek kvůli ztrátě dat vůbec nestojí.
EnduroMarty
Přidáno: 28. února 2012
Firma A-Data vyniká cenou/výkon, to je fakt pro který jsem si to koupil, jenže se zpravováním je to horší !
Používal jsem ho skoro 2 roky a najednou se to podělalo.. Jako kdyby tam nebyl kabel, prostě kaput..
U dodavatele mi řekli, že je prý stržená nějaká záruční nálepka a dali od toho ruce pryč (sakra, proč tam dali nálepku, jasný že se to za 2 roky odchlípne ne ??!). No a oni to poslali do Tchai-wanu nebo někamsi, možná do Číny nebo do Jižní Korei kde to taky vyráběj, no prostě mě tímhle naštvali a ještě mi prodejce řekl že při neuznání záruky si disk nechají a neodešlou ho z5 zákazníkovi. Na otázku proč to neodesílají z5 mě ochotný pán, u kterého jsem to koupil (mimochodem jsem ztratil záruční list a prodejce ho ještě hledal, ale co je to platné :PP).
No, můžu jenom čekat že mi to pošlou z5,a el od A-Data si nic kupovat už nebudu, protože disk blbnul už po roce, néli něco dřív.
Tohle je můj názor a známým bych ho fakt nedoporučil, je to šmejd..
Jesli jsem narazil na chybný kousek tak se omlouvám ale nemyslím si to, prostě poměr cena/výkon nej, ale za cenu něčeho !! Tak jao vždy, viz Čína apod..
jiří
Přidáno: 15. února 2012
koupil sem ho pred 10měs asi za 1300,super cena,
problem že zvuk pomalejší obrazu někdy,myslel jsem ze je to jen muj problém,ale vidím že ne,
krátký tuhý kabel,neustále vystrkování ze zdířky,aby se vypl
jinak bezproblému šlape,
Produkt byl cenově dostupný a měl velmi sympatický desing. Je příjemný na omak a na stole vypadá jako malý zápisník. Již několik nezasvětcených mělo snahu disk otevírat.
Produkt jsem dostal k Vánocům,nevybíral jsem si ho sám,jen jsem si řekl že by se mi líbil 500GB.HDD je vzhledově pěkný,rychlý a hlavně pěkně vytvarovaný.Mám ho chvíli takže jsem zatím nenašel mnoho pro/proti.Zatím ho doporučuji a chválím si ho.USB se dá krásně zastrčit do HDD i do počítače,vhodný pouze pro notebooky protože je USB kabel krátký,ale dá se to nějak vymyslet.HDD je celkově tichý,vhodný pro uživatele s menšími nároky,je celkově drahý ale cena a kvalita se rovná,hodí se i do školy do práce protože se vejde do kapsy či dokonce v pohodě ho můžete nosit v ruce.
Anonym
Přidáno: 24. listopadu 2011
Podle různých komentářů co jsem našel s ním nemám tento fatální problém jen já, takže silně nedoporučuji. Nedělejte stejnou chybu a raději pořiďte HDD lepší značky.
Je levný s velkou kapacitou proto jsem si ho objednal.
Z vlastní zkušenosti jsem spokojen s produktem.
Produkt se mi používa dobře a jsem s nim spokojen.
Ano doporučil bych tento produkt ostatním,hlavně u vás protože máte pěkné ceny.
Líbí se mi bílá barva, řekla bych že podle mě velmi dobrý produkt, je to má personální a nedám na ni dopustit :)
Doporučuju... A-DATA nezklamali
Vojtěch Plíva
Přidáno: 1. dubna 2011
(Upraveno 1. dubna 2011)
Já osobně nedoporučuji už jen kvůli značce.
Raději si kupte externí HDD od výrobce který dodává disky normálně velkým firmám: Acer, Asus, Lenovo, Sony atd.
Doporučuji tyto značky HDD: WD***
Samsung
Verbatim
SeaGate
*** ( Wester Digital doporučuji na prvním místě, mám s ním osobní zkušenosti)
K srovnání cena ku kvalitě skoro odpovídá.
student
Přidáno: 30. března 2011
disk jsem hned ten samý den vrátil a vyměnil za jiný (jiná značka, lepší kabel), i když trošku dražší
Designově povedený produkt, který jsem vybral mezi jinými z důvodů ceny, designu a také pro vychytávku s kabelem, který nemusí člověk nosit zvlášť, ale je přímo u disku připojen. Kabel lze změnit i za standardní a delší.
Rozměrově i kapacitou optimální velikost pro běžného uživatele. Provádím jednak automatické zálohy NB a jednak používám pro foto a video archiv, kdy lze lehce přenášet a použít kdekoliv, zvlášť když chcete někomu ukázat právě fotky. Má podobu zápisníčku, barevné provedení v modré je světlé a opravdu hezké, nic křiklavého, ale není to fádní černá. Za naprosto skvělou věc považuji do boku schovaný kabel USB, nehrozí, že ho zapomenete a nemusíte s sebou tahat zbytečně další šňůru. K NB je ideální, protože je krátký, což je možná horší pro klasické PC někde pod stolem, pak by byla potřeba prodlužka. Jediná věc, která mě stresuje, je nemožnost zaheslovat ho - představa, že někdo ukradne veškerá data a bez sebemenšího problému se k nim i dostane, je dost nepříjemná. Funguje bez problémů.
Dostatečná kapacita za velice příznivou cenu, na druhou stranu nevím, jak budu měnit USB kabel - vzhledem ke způsobu zapojená jak do disku tak do NB se jistě brzy "překlesá". Chybí také protiskluzné podložky jako má např. WD