A-Data SH93 750GB, 2,5", USB 2.0, ASH93-750GU
Pevný disk externí - A-DATA - externí - 750 GB - 2.5 palce - 5400 - USB 2.0 Rychlý, odolný a vodotěsný A-Data externí pevný disk. 2,5 palcový červeno-černý disk má kapacitu 750GB pro uložení značného množství dat a schopnost vydržet silné otřesy a... více »
od 2 081 Kč
- Kritické (4) |
- Odborné (0) |
- Video (0)
- Velikost disku odolnost kapacita
- Rychlost lepší by bylo USB 3.0 Ale zrovna nebylo na skladě!!!
Tento disk doporučuji lidem kteří mají občas problém se svým počítačem a sou v nervu :-) že to nejde a potřebují nebo mají chuť s něčím třísknout u tohoto disku je větší pravděpodobnost že to přežije díky svému odolnému obalu oproti svým konkurentům! Kapacita dostačující jen v dnešní době bych raději už doporučil trochu připlatit a koupit si s USB 3.0 ne že by s USB 2.0 byl nějaký problém nebo byl pomalý to né! Ale i tak z USB 2.0 vymáčknete tak 30 MB/s a USB 3.0 Min 70 MB/s a to je lepší nemyslíte?
- 750Gb za výhodnou cenu
- odolnost disku, vhodné pro cestování
- možná jen signalizačních diod mohlo být případně i víc než jedna
Disk jsem zvolil hlavně s ohledem na jeho odolnost, má pogumovaný odolný kryt, tím pádem by měl vydržet časté cestování.Výhodou je i usb kabel, který vždy po použití přiděláte zpět na kryt, tím pádem odpadají starosti s hledáním kabelu. Takových externích disků není na trhu příliš, další důvod proč jsem zvolil tento disk je, že je napájen přes jeden USB kabel ( hodně lidí vyžaduje dva usb kabely pro lepší napájení) každopádně volil jsem jeden vzhledem k tomu, že disk mám k notebooku a v podstatě každý USB port potřebuji využít jinak. U disku mě překvapil lísteček od výrobce s odkazem na stažení jednoduchého zálohovacího programu s kterým jsem předtím nepočítal.
Marcela
Přidáno: 23. ledna 2012
- Vypadá hezky, pogumovaný, velká kapacita
- Bohužel se také musím přidat k těm záporným...po několikaměsíčním používání to chce naformátovat disk a data tudíž nelze načíst
Zklamání, myslela jsem že to bude konečně funkční disk, po zkušenosti s předchozími
petr praha
Přidáno: 26. prosince 2011
- design, mechanická odolnost
- Bohužel musím souhlasit. Po asi roce nešli načíst data. Disk počítač nalezl, ale nedokázal ho přečíst.Po naformátování v pořádku, data ztracena, potom je otázka, jestli na něj něco důležitého vůbec ještě ukládat
Jelikož exHDD musí uchovávat data, k čemuž je primárně určen nedoporučuji
Martina
Přidáno: 17. října 2011
- prijemny moderni design
- moznost s diskem bezproblemove cestovat
- produkt mi po 3 mesicich fungovani zniceho nic nenacetl data (zrejme softwarova chyba), ceka me zachrana dat a posleze reklamace
zklamani ze softwarove chyby ve me vzbudila neduveru k tomuto produktu
kamaradka se stejnym diskem 500GB taktez ztratila data
- Design je fajn, držák na kabel se hodí, rychlost zápisu dobrá, hluk téměř není.
- Bohužel po měsíci jsem přišel o všechny data. Disk se z ničeho nic chtěl naformátovat. Bohužel jsem nebyl jediný, kolegovi se stalo s tím samým diskem to samé o několik dní předtím.
Možná to bylo pouze dvěma nekvalitními kusy, ale bohužel ztráta dat "zabolela". Na druhou stranu jsem slyšel na tento produkt kladné ohlasy. Cena je úměrná disku. Velikost šasi je průměrná, kapacita disku (750GB) je dostačující.
60% kvůli ztrátě dat, ke které by nemělo docházet po 3 týdnech zálohování pc.
- Super věc, odolný proti pádu, prachu, vodě .... Hodím do batůžku a frčím, nemusím řešit ochranná pouzdra. Kabel je šikovně připevněn kolem disku.
- Nic.
Super věc, odolný proti pádu, prachu, vodě .... Hodím do batůžku a frčím, nemusím řešit ochranná pouzdra. Kabel je šikovně připevněn kolem disku. Mám již druhý disk a jsem velmi spokojena, chodí perfektně.
Zobrazuji 1 - 17 ze 17 recenzí