Heureka.cz - porovnání cen a srovnání produktů
Vyber produkt > Porovnej ceny > Nakupuj výhodně

Kingston HyperX 120GB, 2,5", SSD, SATAIII, SH100S3B/120G

Přidat recenzi

Pevný disk interní - Kingston - interní - 120 GB - 2.5 palce - SATA III

SSD disk Kingston HyperX® v sobě spojuje nejnovější technologii řadiče SandForce® s prvotřídními paměťmi NAND Flash, což snižuje dobu načítání a zvyšuje výkon a odolnost.... více »

Kde koupit

robocop11

Přidáno: 12. února 2012

Zakoupeno v KASA.cz

Doporučuje produkt
  • Koupil jsem tento pack SSD disku.
  • Nejprve jsem vybíral podle recenzí a hodnocení prováděné testy tohoto produktu.
  • Rozhodl jsem se tedy právě pro tento výrobek.
  • Už jen značk Kingston o sobě a svojí kvalitě něco říká!
  • Jenom potvrzuji opravdu vysokou rychlost a nenalézám jediný problém.
  • Tento produkt navíc obsahuje i velmi i velmi užitečný externí box pro zapojení přes USB 2.0 (a to bez nutnosti přídavného externího napájení)
  • Dostanete k tomu i opravdu kvalitní náředíčko na namontování tohoto SSD disku do PC.
  • Chtělo by to podrobný český manuál, kde by se kupující dozvěděl opravdu naprosto vše o tomto produktu.
  • Vysoká cena, která se ovšem ale rovná rychlosti a kvalitě provedení tohoto produktu.

Pokud chcete SSD disk pro operační systém (Windows 7), tak rozhodně kupujte Kingston 120GB (a více) a nekupujte 64GB.
SSD disky o kapacite 64GB (v realu tedy jen 59GB) Vám díky jejich velikosti nikdy nepodají takový rychlostní výkon jako 120GB a více SSD disky.
Kdybych měl více peněz, tak jsem koupil rovnou 240GB SSD disk od Kingstonu.

www.svethardware.cz

Přidáno: 29. prosince 2011

Kingston HyperX SSD: výkonných 120 GB

V září jsme si v recenzi představili zbrusu nové SSD od Kingstonu, a to konkrétně 240GB model HyperX SSD. To se ukázalo jako velmi výkonné, a tak bude zajímavé zjistit, jaký výkon nám poskytne levnější 120GB verze.

Celá recenze na www.svethardware.cz

notebook.cz

Přidáno: 30. října 2011

Kingston HyperX 240 GB - SSD s rychlostí blesku

Pevné disky patří v současných noteboocích mezi jeden z prvků, od kterých se významně odvíjí rychlost reakcí celého systému. Zatímco klasické disky dnes bojují hlavně vyšší kapacitou, moderní SSD mohou poskytnout několikanásobně lepší výkon. Model HyperX od Kingstonu, který si představíme ve dnešní recenzi, se snaží lákat na obojí. Nabízí dostatečný úložný prostor a zároveň má ambice překonat svou rychlostí i mnohá SSD konkurence.

Celá recenze na notebook.cz

Zobrazuji 1 - 3 ze 3 recenzí