Tento disk rozhodně doporučuji všem, kteří chtějí mýt malý, hezký a rychlý disk. Jsem s ním spokojen na 100%. Zobrazit celou recenzi
Western Digital My Passport Essential 500GB, 2,5", USB 3.0, WDBACY5000ASL-EESN
Pevný disk externí - Western Digital - externí - 500 GB - 2.5 palce - 5400 - USB 3.0 Kvalita je ve společnosti WD prioritou č. 1. Přenosné disky My Passport jsou nejprodávanější disky na světě. Existuje pro to důvod. Pevné disky vyrábíme již 20 let a víme jak... více »
od 1 861 Kč
průměr z 22 hodnocení
82% | (18) | |
14% | (3) | |
0% | (0) | |
0% | (0) | |
5% | (1) |
Výborný produkt od Western digital. Skvělý design, je velmi skladný. Při rychlosti zápisu mi to ukázalo dokonce 90MB/S což je perfektní rychlost. Stylová je i led dioda. Určitě doporučuji si tento harddisk koupit, nejsou to vyhozené peníze.
Hledate-liexterni disk k Vasemu notebooku na ukladani a prenaseni dat, pak mohu jen doporucit
Jelikož skoro všechny dostupné extení disky na trhu(Verbatim, A-Data........) mají v sobě všechno od firmy WD, tak proč si nekoupit výrobek přímo od výrobce? Navíc WD k tomu dodává vlastní software, takže si koupíte kvalitní zálohovací přístroj a ne jen velkokapacitní flashku v podobě HDD.
Zobrazuji 1 - 13 ze 13 recenzí