Poradna Kingston SSDNow V300 120GB, 2,5'', SATAIII, SV300S37A/120G

Autor: | Vloženo: 18.01.2014 000 18:25 | Témata: Poradna Kingston SSDNow V300 120GB, 2,5'', SATAIII, SV300S37A/120G

Kapacita

Dobrý den , mám problém s ukládáním souboru na SSD. To , ze mam windows na SSD je krasne... pocitac se zapne aniz bych stihl otevrit hubu.

Jenže - jakkmile stahnu soubor tak se mi nainstaluje na Cčko kde se nachazi SSD s windows. Problem je ten ze tohle SSD ma 120G tudiz musim vsechny sve soubory pretahovat na Dčko ktere mam 2TBtové. Poradil by mi nekdo jak vyresit tenhle problem? Jestli muzu souboty instalovat na disk kde neni SSD s windows

Jestli nevite tak mi reknete jakou ma SSD vyhodu... Jestli neco nepretahnu z toho Cčka na D tak mi to bude blokovat misto az nebudu mit misto vubec. A zajima me jak to resi clovek ktery ma SSD jen 60G

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    18. ledna 2014 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    O akych suboroch hovoris?
    Pri kazdom klasickom softwari (akekolvek aplikacie), ktory instalujes mas na vyber kam ho chces nainstalovat takze si mozes zvolit ci C (ssd) alebo D (hdd). Takze je to na tebe.

    Kazdopadne hlavny rozdiel v SSD je v tom ze je ovela rychlejsi ako HDD, ale nato aby si to mohol realne prakticky vyuzit musis pouzivat software prave z tohto disku. To znamena ze kludne si mozes nainstalovat napr. MS Office na Decko a pojde ti normalne, ale ako ho das na Cecko tak pojde rychlejsie (napr. sa skor zapne).

    Z toho vyplyva, ze ak pouzivas vela softwaru, alebo sa bojis ze SSD rychlo zaplnis tak ti radim nanho davat len nutny software respektive ten ktory je narocny, napr. photoshop apod.
    Klasicke aplikacie nema vyznam tam davat lebo tie idu (dostatocne) rychlo aj na HDD.

    Snad som pomohol :)

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (2)
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.