Poradna Pevné disky interní


Autor: | Vloženo: 06.06.2012 000 20:43 | Témata: Poradna Pevné disky interní

Jaký je rozdíl oproti Western Digital My Book Live 2TB?

Jaký je rozdíl mezi tímto Western Digital My Book Elite 2TB, 3,5", 7200rpm, USB2.0, a Western Digital My Book Live 2TB? Přijde mě, že jediným rozdílem je určitý displej a nesjsem si jistý, ale Elite má zřejmě jak USB port tak i LAN port. Je to tak?
Pokud budu přes DLNA z televize vybírat filmy k puštění nebo fotky, budu na obrazovce vidět uspořádání v adresářích jak budou na disku nebo se to vše "přesype" do nesmyslných adresářů jak mě to nyní TV dělá, když načítá z PC? TV je Samsung UE46D6100.
Děkuji za odpověď

  • jsilhavy

    jsilhavy

    7. června 2012 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    MyBook Live má oproti Elite sítovou kartu, takže jej lze provozovat bezdrátově. Televize má svůj systém, ale tuším lze se na disk dostat přes adresáře. Na Samsungu by funkce AllShare by měla v celku dobře spolupracovat s MyBook Live. MyBook Elite byste musel propojit televizi s kabelem. Mám sice MyBook Elite, ale na práci s Pc je postačující. Na spolupráci s Tv bych vybral MyBook Live. Zkuste si stáhnout manuály obou typů a porovnat co je lepší. http://support.wdc.com.... Při koupi disku je možné jej do určité doby vrátit kdyby nespolupracoval s televizí. To lze dohodnout na prodejně.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano (1)
    • Ne (2)

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.