Poradna Pevné disky interní


Autor: Patriot | Vloženo: 10.09.2013 000 14:19 | Témata: Poradna Pevné disky interní

Patriot

Patriot

Kompatibilita napaječe s WD.

Mám doma 3ks 2TB 3.5" disků od WD. Jeden MyBook a dva Elementy. Líbí se mi mnohem víc řada Element, ale ta je bohužel, na rozdíl od MyBook, stále pouze v USB 2.0.
Protojiž delší dobu pokukuji po tomto Expansionu. USB 3.0 se prostě pro takové velikosti disků hodí.

OTÁZKA: Mohu tento Seagate Expansion napájet stejným sítovým adaptérem, jako mé zbývající WD? Tedy mne zajímá napětí/proud adaptéru a hlavně, jestli je konektor stejný. Těch konektorů se dělá spousta podobných, liší se však rozměry vnitřní díry ...

Jestli je tu nějaká zlatá duše, ať nemusím disk nazdařbůh objednávat a pak vracet. Kompatibilita je pro mne nutná. Díky moc.

  • Vladimír Müller.

    Vladimír Müller.

    14. listopadu 2013 - Nejlepší odpověď Autor otázky označil tuto odpověď jako nejlepší.

    Tak napájecí adaptér je output DC 12V, 1,5A. Konektor je stejný. Většina WD napájecích adaptéru má output DC 12 V, 2A. Ale jednotlivé disky se liší požadavky na příkon. Takže asi musíte zkontrolovat všechny disky, jestli proud 1,5A pro ně stačí - opačně byste problém mít neměl - ale raději opět doporučuji zkontrolovat výstupní hodnoty adaptérů.

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne

Tato otázka byla již uzavřena.

Autor otázky byl spokojen s obdrženou odpovědí, proto je otázka uzavřena a nelze na ni dále reagovat. Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.