Poradna Seagate Barracuda 7200.12 1TB, 7200rpm, SATA, 64MB, ST1000DM003

Autor: | Vloženo: 11.05.2014 000 16:04 | Témata: Poradna Seagate Barracuda 7200.12 1TB, 7200rpm, SATA, 64MB, ST1000DM003

Doplnění

Kdybych do téhle http://www.ascendtech.us... základovky dal tenhle http://www.czc.cz... řadič.. Mělo by smysl kupovat tenhle https://pevne-disky.heureka.cz... disk? Děkuji za odpověď :)

  • Anonymní uživatel

    Anonymní uživatel

    12. května 2014

    ten clovek by spis mel resit jak se sveho pc zbavit a ne to jestli pri zakoupeni mu disk pojede v SATAII nebo SATAIII rezimu :D... jsou to ztracene penize a cas, osobne taky mam na novy zk. SATA II disk pac slouzi a neni duvod kupovat SATA III

    • Byla pro vás tato odpověď užitečná?
    • Ano
    • Ne
    • Anonymní uživatel

      13. května 2014 - Anonymní uživatel

      1,99Ghz 2CPUs
      4GB RAM
      nVidia Quadro FX580
      Win 7 professional, 32-bit
      Proč se zbavovat počítače? Tato sestava s 255W zdrojem mě stála přes 20 tisíc. Počítač je stále aktuální a rozjede téměř vše. Zajímá mě jen, jestli má cenu kupovat disk se SATA III a koupit řadič, který dokáže přes PCIe 1x udělat 5Gb/s.. SATA III disky dosahují rychlosti 6Gb/s. Jelikož je na základovce jen SATA I, řadič pro zvýšení rychlosti na 5Gb/s by měl smysl. Zajímá mě odborný názor :)


    • Anonymní uživatel

      13. května 2014 - Anonymní uživatel

      v tom pripade mate psat smysluplne otazky... otazky v modelu "kdybych melo a smysl" toho moc nereknou a zkoumat 20 minut jak to u vas je zdarma nikdo nebude... :D prenos dat co uvadite je pouze na papiru praxe bude jina.... pokud chcete aby to davalo smysl, otazku polozte na czc kde vam za ucelem prodeje nikdo nic nevyvrati... u me je jasno, vyuziti jste neuvedl cili vyhozene penize.


    • Anonymní uživatel

      13. května 2014 - Anonymní uživatel

      V tom případě se omlouvám za špatné vyjadřování...... Kvalitnější disky už se bohužel se SATA I nedělají a chtěl bych v případě nového PC (někdy v budoucnu) tento disk naplno využít. Kompatibilita SATA III a I stojí za prd. Nikdo mi nic garantovat nemůže(že zrovna tento disk je zpětně kompatibilní se SATA I), tak jsem aspoň chtěl vědět, jestli s tímto řadičem mohu tento disk používat i s touto základovou deskou a jestli alespoň trochu zvýším přenosovou rychlost. Zkusím tedy svoji otázku zformulovat ještě jednou. Dosáhnu vyšší rychlosti čtení/zápisu na téhle základovce s tímto řadičem a diskem? Nebo to pořád pojede na teoretické rychlosti 1,5Gb/s? Děkuji, že se mnou ztrácíte čas ;)


Tato otázka byla již uzavřena, protože na ni nikdo během posledních 90 dnů neodpověděl.

Pokud se chcete zeptat na něco dalšího, položte novou otázku.